Podijeli objavu

Novo izdanje projekta “MeetUp” u sklopu studentske udruge Ekonomska klinika održava se u četvrtak, 15. listopada 2020. u 19 sati u prostorima caffe bara “Ritam grada”

Ovogodišnji projekt baziran je na neformalnoj dvosatnoj panel raspravi čije će teme biti iz područja turizma, putovanja, influncer marketinga i poduzetništva. Panelisti Ivan Atelj, vlasnik agencije “Talvi putovanja”, Domagoj Sever, hrvatski putopisac, blogger i fotograf te Sandra Petrač, lifestyle i travel influencerica odgovoriti će na mnoga pitanja vezana uz današnju situaciju s koronom, s kojim su se to problemima pronašle putničke agencije, ali i putoholičari, kako izgleda jedan radni dan travel influencera i s kojim preprekama i povlasticama se oni danas suočavaju, te na mnoga druga vezana uz teme panela.

U skladu s epidemiološkim mjerama “MeetUp” će po svom završetku svim panelistima, ali i publici omogućiti ležernije druženje uz tematska pića i nagradnu igru. Kako bi se postigla kvalitetna interakcija između publike i panelista, panel rasprava organizirana je na manjoj publici koja će također moć sudjelovati i postavljati pitanja.

DODATNE INFORMACIJA:

Organizator projekta je Ekonomska klinika, neprofitna organizacija koja se bavi podizanjem poduzetničke klime i financijskim opismenjavanjem te besplatnim financijskim savjetovanjem građana. Projekt je pod sponzorstvom mladih poduzetnika iz Printee.shop i agencije Talvi putovanja koji su za publiku osigurali zanimljivu nagradu.