Podijeli objavu

Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s Trgovinskim odjelom Austrijskog veleposlanstva (Advantage Austria) te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Eureka/Eurostars programom, organizira posjet hrvatskih informatičkih tvrtki međunarodnoj konferenciji B2B Software Days 25. i 26. travnja 2017. u Beču.

Konferencija B2B Software Days namijenjena je tvrtkama i startupima koji se bave razvojem softvera i inovacija u IT sektoru, kao i institucijama za istraživanje i razvoj (R&D) te IT udruženjima i klasterima iz cijelog svijeta, kojima pruža priliku za informiranje o najnovijim trendovima, proširenje kontakata, pronalazak novih poslovnih partnera i razmjenu iskustava u okviru stručnih radionica i networking događanja. Tema ovogodišnje konferencije 4th International B2B Software Days je The Future of Digital Business.

U utorak, 25. travnja prijepodne, međunarodni će stručnjaci izložiti pregled aktualnih IT trendova, a popodne će se održati unaprijed dogovoreni EEN (B2B) bilateralni sastanci između predstavnika IT tvrtki, industrije i istraživačkih institucija, koji će biti zaokruženi zajedničkim domjenkom uz networking.

Srijeda, 26. travnja 2017. je rezervirana za predstavljanje međunarodnih istraživačkih i razvojnih projekata, predstavljanje startupa investitorima (pitching session) te za radionice o financiranju IKT i drugih projekata, izložbu i Open Space za razvijanje R&D projekata u sklopu programa EUREKA  (www.eurekanetwork.org). U sklopu konferencije predviđen je i forum namijenjen austrijskim sudionicima, u sklopu kojeg bi se predstavilo i hrvatsko IT tržište.

Informacije o programu i sadržaju konferencije pronaći ćete na službenoj stranici https://www.b2match.eu/softwaredays2017.

Hrvatska gospodarska komora i HAMAG-BICRO organiziraju dva noćenja s doručkom u Hotelu 7 Days Premium i prijevoz do Beča i natrag za 20 osoba. U slučaju većeg odaziva prednost će imati prvi prijavljeni te će se ograničiti broj mjesta na jednu osobu po tvrtki. Cijena sudjelovanja za putovanje na B2B Software Days iznosi 900 kuna po osobi.

Prijedlog plana putovanja je sljedeći:

 • PON, 24.04.2017.:
  • 15:00 – 21:00 putovanje Zagreb – Beč
 • UTO, 25.04.2017.:
  • 10:00 – 13:00 plenarni dio konferencije B2B Software Days
  • 14:00 – 17:00 B2B sastanci
  • 19:30             svečana večera
 • SRI, 26.04.2017.:
  • 09:00 – 16:00 sudjelovanje u programu i radionicama konferencije
  • 16:00 – 21:00 putovanje Beč – Zagreb

Zainteresirani za posjet konferenciji i B2B razgovore mogu se već sada registrirati, unijeti profil svoje tvrtke i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti svoje ponude i želje te unaprijed dogovoriti sastanke s njima (sastanke je moguće ugovoriti od 23.3. do 18.4.). Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, uz napomenu da se primjenjuje naknada za nedolazak (No show fee) u iznosu od 75 eura (bez PDV-a).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u studijskom putovanju, uključujući smještaj i prijevoz autobusom, obratite nam se na hgkit@hgk.hr ili sfriedman@hgk.hr. Zbog situacije sa smještajem u Beču, molim vas da se javite do 7. ožujka u 12 sati.

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here